Helpt een airco mee aan de gezondheid?

Een airco is niet alleen om de lucht te koelen of te verwarmen. In een airco zitten speciale filters en functies. Deze filters in de airco kunnen er voor zorgen dat uw gezondheid verbeterd. Hierdoor kan een airco dus mee helpen aan het verbeteren van uw gezondheid. Er zijn verschillende filters met verschillende functies, hieronder ziet u een overzicht van de verschillende functies die uw airco kan hebben:

De Allergieën Clear functie bijvoorbeeld. De airconditioner is uitgerust met een Allergieën clear functie. Inschakelen van deze functie vermindert de in de binnen-unit aanwezige schimmels, virussen en allergenen.

Allergieën Clear filter Dit filter breekt het stuifmeel, luizen en alle allergenen die op (dieren)huiden leven af, of deactiveert deze.

Sun deodorizing filter Deze filter is voor het neutraliseren van de bacteriën en allergenen deeltjes die geur veroorzaken in de lucht.

Ontvochtingsfunctie Bij het activeren van deze modus zal het apparaat werken als een ontvochtiger. Hiermee word het vocht uit de ruimtelucht verwijderd. 

Met deze functies verminderd u de klachten van de luchtwegen en maakt u de lucht schoner. Goed voor mensen met allergieën, astma, bronchitis of COPD, maar het is ook goed voor uw gezondheid als u deze klachten niet heeft.

Deze functies verwijderen vieze geurtjes, rook, schimmels, en bacteriën uit de lucht.